Indian summer

Når man kaster sin kærlighed på en frakke

Denne frakke fra Munthe er blevet en ultimativ favorit. Den passer perfekt til min ellers meget minimalistiske stil, da den kan løfte ethvert look og gøre det mere interessant. Det er også en af de frakker jeg har fået allerflest forespørgelser på hvor er fra, og derfor tænker jeg også at et indlæg til ære for denne smukke frakke var på sin plads.

Munthe laver simpelthen det smukkeste design og jeg glæder mig altid helt vildt til at se, hvad de finder på næste gang. Denne frakke bliver i hvert fald hængende i skabet igennem flere årtier (håber jeg!) for den vil være mega nice, også når jeg rammer 40’erne. 😉

Køb frakken her
Skoene er fra Flattered, jeans fra Toteme og skjorte fra Malene Hocke
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indian summer