October outfit

Indian summer

Dress: Stine Goya // Knit: Rabens Saloner // Shoes: Billi Bi (buy here)

Jesus christ, hvor er det et overdrevet lækkert efterår! I går iførte jeg mig min frakke i leopardprint, og måtte sande at det var alt for varmt. Det er altså ret overdrevet lækkert!

Idag ska jeg mødes med min skønne veninde Sofie. Jeg elsker vores skøne fotosessions og girltalk sessions. Hvis I ikke allerede gør det, så skal I seriøst smutte ind og følge Sofie Parelius på Instagram. Hun er ligeså sød som hun er pæn – så hun er altså spændende at følge!

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October outfit