Pressedags favoritter

Oslo tur/retur

Jacket: BA&SH // Shirt: Palmer Harding // Shoes: ATP Atelier

For et par uger siden var jeg i Oslo med arbejdet, hvor vi holdt et event for de Norske bloggere. Vi præsenterede den helt nye Carré-kollektion som hedder ‘Rainbow rings’. Den er fyldt med smukke ørestikker og ringe i 10 og 18 Karat guld, med smukke ædelsten som fokus i hver enkelt ring/ørestik. På billedet ovenover har jeg tre ringe på fra kollektionen. Mega smuk kollektion og jeg har selv bestilt en ring fra den, som jeg glæder mig til at vise jer. 😉

På turen til oslo havde jeg overstående outfit på. Skoene viste sig at være lidt hidsige at traske rundt i en hel dag, men så er den lektie også lært.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressedags favoritter