On my playlist at the moment

Packing for Oslo

Idag tager jeg til Oslo med mit arbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle være på farten de næste par dage og selvfølgelig lave en masse larm for de smukke Carré smykker, og den nye fine Rainbow kollektion.

Vi rejser afsted idag ved 15-tiden, så om ikke så længe tager jeg ud til lufthavnen, så jeg er der i god tid. Jeg er altid super nervøs for at komme for sent til ting, så jeg vil egentlig hellere sidde og vente ved gaten længe i forvejen. 😉

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my playlist at the moment