A cover for every mood

Pressedags favoritter

PRESS DAY

Clutch: Jerome Dreyfuss

Shoes: Repetto x Sia

Denim jacket: Tomorrow Denim

Coat: Harris Wharf London

Suit: Britt Sisseck

Coat: Paul & Joe Paris

Shirt: Britt Sisseck

Shirt: MSGM

Suit: Naja Lauf

Denne uge har stået på pressedage. Jeg nåede desværre ikke forbi så mange steder, men jeg nåede heldigvis forbi et par stykker. I denne omgang blev kollektionerne fra Spring Summer 19 præsenteret. WOW, hvor er der nogle fantastiske styles imellem og min ønskeliste blev pludseligt alelang. Bla. det lilla sæt og den lyserøde skjorte fra Britt Sisseck skal med  mig hjem!

Jeg elsker pressedage, da det er så enormt inspirerende at være ude og lokaliserer nye tendenser og opdage nye måder at klæde sig på. Det er virkelig et MUST, hvis man er glad for mode.

Hvad kan I bedst lide, af de styles jeg fik fotograferet på min tur rundt?
xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A cover for every mood