Best of Milan Fashion week SS19

Den perfekte nederdel

Skirt: Áeron // Shirt: Mango // Boots: ATP Atelier (buy here) // Jacket: Hosbjerg

Jeg elsker at gå i nederdel. Jeg synes det er så sofistikeret og feminint. Især længden som går til lidt under midt på skinnebenet. Dog er det ikke længe at man kan gå med nederdel i Danmark. Derfor er jeg super glad for min nye smukke nederdel fra Áeron som er lavet i et smukt strikmateriale, som gør at den faktisk er rimelig varm!

Måske bliver dette den første oktober måned hvor jeg forsøger mig med en nederdel liiidt længere. 😉

Skjorten er fra Mango og den har jeg købt for at skabe lidt mere spræl i min ellers meget stilrene garderobe. Skjorten er også helt ideel med et par blå jeans og en lille hæl.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of Milan Fashion week SS19