Monday on a budget

Til fotoskydning på Nobis

I Søndags var til fotoskydning på Nobis Hotel i København. Nobis Hotel er simpelthen det smukkeste hotel jeg har set meget længe, og jeg glæder mig så meget til en dag at have en anledning til at checke ind. Omgivelserne på hotellet er perfekte til billeder, og derfor dannede de også rammerne om de fine billeder, som jeg vil begynde at poste, i takt med at jeg offentliggøre de spændende nyheder for bloggen! <3

Jeg tog et billede af den fantastiske foyer på hotellet, som simpelthen er så smuk og prydet med de fineste lamper.
Tak for det skønne visit Nobis Hotel! <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday on a budget