Palmer Harding skjorten

Glad og fjollet // Life-update

Jeg har det helt fantastisk i øjeblikket. Der sker så mange fantastiske ting i mit liv og alt det som før har været kaotisk og problemfyldt er pludseligt blevet forvandlet til glæde, fjol og varme. Det lyder måske lidt kryptisk, men jeg vil snart løfte sløret for nogle af de dejlige ting som foregår i mit liv. Bare rolig, I skal selvfølgelig få alt af vide og være med på hele rejsen! <3

På overstående billede er jeg iført min absolut favorit skjorte. Skjorten er fra Munthe og jeg elsker simpelthen printet, materialet og dets smukke fald. Bukserne er fra Ba&sh.

Shop skjorten her

xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer Harding skjorten