BIG NEWS // Im moving out

Home wishes

Tablelab spisebord // Sæbeholder // House Doctor daybed // Geog Jensen bonbonniere // House Doctor gulvtæppe // HAY stuebord // Aesop håndsæbe // Gubi spisebordsstole // Gubi standerlampe // Toiletspand // H&M Spejl 

Om halvanden måned flytter jeg i egen lejlighed (læs indlæg om dette: her), og det betyder at jeg den sidste halve måned har kigget en masse på boligindretning. Jeg synes boligindretning er super spændende, og jeg håber så meget at I er friske på lidt mere ‘bolig’ herinde, for det tror jeg automatisk der kommer til at være. 😉

Ovenover har jeg samlet 11 af mine drømmekøb. Især det fine spisebord fra Tablelab er højt på min ønskeliste.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS // Im moving out