New in for my home

Instagram meltdown

Det er sindssygt hårdt at have et arbejde som afhænger så meget af hvordan andre modtager det man laver og i disse dage render jeg rundt med konstant hovedpine, fordi mine billeder får så få likes på Instagram. Jeg har ligget rimelig jævnt på 400-500 likes det sidste halve år, så de 150-200 likes gør mig vildt nervøs for at det hele er ved at ramle for mig. I virkeligheden dur jeg meget bedre til at have et job hvor jeg selv kan få resultaterne til at ske, og det ikke afhænger af andre. Det er et enormt pres at skulle forblive relevant og sørge for at likesene ikke falder. Jeg bliver så skuffet over mig selv når billederne ikke bliver liket nok, og jeg bliver vildt nervøs for at min lille virksomhed falder til jorden og at virksomhederne giver op på mig og bliver skuffet over mig.

Føj hvor er det svært ikke at føle sig tilstrækkelig. Jeg ville gerne være en af de cool personer som ikke bliver påvirket af manglende likes og manglende bekræftelse, men sådan en cool person er jeg bare ikke. Jeg er bare helt almindelig og hundeangst for at min lille hobby/deltidsarbejde bliver umuliggjort.

Nok om min negativitet og konstante hovedpine. For tre uger siden var jeg iført overstående outfit. Frakken er fra Baum Und Pferdgarten og den er simpelhen fantastisk at gå med. Når man har den på, så kan ens outfit være nok så kedeligt indenunder. 😉

xx Alberte

1 kommentar

  • Mine likes er også pludselige droppet med næsten 50%. Hvad sker der? Nu har jeg slet ikke lige så mange følgere som dig, men plejede at få mellem 70-90 likes. Nu er det mellem 40-50. Det er så stressende! Haha 😀 What to do?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in for my home