Kan man være glad for at være single?!

Mine Black Friday køb

GUBI DINING CHAIR

GUBI TABLE LAMP

HOUSE DOCTOR RUG

Black Friday blev en stor gevinst for mig, for jeg endte med at bruge 9.000 kroner på nye møbler til min kommende lejlighed. Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle købe noget, men så opdagede jeg at nogle af mine drømmekøb til boligen var nedsat 25 % på Moodings. Så nu er jeg ejer af fire spisebordsstole og en lampe fra Gubi og et gulvtæppe fra House Doctor. Jeg endte med at spare 3.000 kroner, og det synes jeg egentlig er en ret fin besparelse, når nu jeg alligevel skulle ud og investerer i spisebordsstole og en lampe.

Se min bolig-ønskeliste her

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man være glad for at være single?!