Lad os tale om // At købe følgere og snyd på Instagram

Palmer Harding skjorten

Shirt: Palmer Harding // Trousers: Birgitte Herskind // Shoes: Repetto // Bag: Gabriela Hearst

Jeg elsker oversize skjorter – det skal man ikke have scrollet igennem mange af mine blogindlæg for at vide. Jeg elsker det boyish og skødesløse udtryk det giver til ens outfit. Sådan lidt jeg-har-taget-min-kærestes-skjorte-og-owner-looket-virkelig-godt. Overstående skjorte fik jeg i fødselsdagsgave af mine skønne forældre. Den er fra mærket Palmer Harding, som jeg virkelig er begyndt at blive inspireret af, pga. deres specielle snit og draperinger.

Hvad synes I om overstående look?

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os tale om // At købe følgere og snyd på Instagram