Just bought // Saks Potts tights

Second look at Munthe SS19

Igår var jeg forbi de skønne PR-piger hos Munthe, for at kigge lidt nærmere på deres smukke SS19 kollektion. Jeg forelskede mig i noget nær hele kollektionen og jeg tror ikke at I kommer til at se mig i meget andet end Munthe-tøjet denne sommer.

Jeg faldt også pladask for jakken på overstående billede. Den var dejlig varm og så er den bare så rock’n’roll og perfekt til både jeans, kjole, striktrøjer osv.

Igår var en rigtig dejlig dag, hvor jeg havde tid til at traske rundt inde i byen og kigge på møbler til min nye lejlighed. Derudover fik jeg købt mig en blazer fra ARKET, som jeg regner med at gå med hver dag på arbejdet. 😉

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just bought // Saks Potts tights