Niall Horan snekugle!

Juleaften

Hej dejlige læsere!
Der er ikke taget så overvældende mange billeder fra igår, men her har i et par stykker.
Når man sidder og skal åbne gaver, så tænker man ikke lige:” Hov! – Hvor er mit kamera!”
Det var en fantastisk aften. Vi fik lækker mad, og der var besøg af min faster. Hun er en rigtig festlig type, og det er aldrig kedeligt når hun er der. Vi fik også sunget om juletræet, og der fik vi grinet en del. Jeg er den eneste som kan synge, i den her familie, og det var SÅ sjovt at høre min faster gå amok med “Guds engle små.”
Jeg vågnede klokken halv tolv idag, for det blev virkelig sent.
Min fars bedste ven, og min “Lege-Onkel” kom nemlig klokken elleve, og så skulle man jo også snakke lidt med ham.
Nå, men i må vente med at se hvad jeg fik i gave, for det blogger jeg om senere. 
Havde i en god aften?
Fik i nogle gaver i havde ønsket jer?
JULEKNUS WHITTA (Det er stadig jul, indtil nytår!)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niall Horan snekugle!