Torsdagens outfit!

I Love Topshop-Dresses!!

Jeg har aldrig været en kjole-pige. Faktisk har jeg været anti-kjole pige. I hvert fald i skolen – i børnehaven var jeg måske lidt.
Men i hvert fald, så tror jeg simpelthen er jeg er kommet ind i en kjolefase. Jeg synes altså at kjoler er meeega fede! Især med nogle lækre nylon-strømper indenunder, og så med nogle seje tennisko, eller støvler. Det er selvfølgelig ikke alle kjoler som er fede, og jeg ville nok heller ikke blive helt begejstret hvis jeg fandt en lilla kjole med gule smørblomster, hahah.
Nå, men jeg kan VIRKELIG anbefale Topshop’s kjoler. Kjolerne er virkelig smarte, og de er ikke for pigede, eller småbørns-agtig.
Alle tre kjoler som er vist i min lille “collage” er topshop-kjoler.
Overvejer virkelig at købe den kjole til venstre. Den har i øvrigt dyb udskæring på ryggen(Oh yeah). 
Hvilken af dem kan i bedst lide?
Kan i lide kjoler?
Hvordan ville i sammensætte sorte og grå kjoler?
KNUS WHITTA

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagens outfit!