Angsten for at miste

Outfit of today + new in!

Idag har jeg været i byen med min mutti. Vi har fået købt alverdens ting til mit nye værelse. Både puder, sengetøj, lysestager, lys og et flot fotoalbum til gamle minder.
Det var super hyggeligt at være ude med min mor igen. Uden det skal lyde forkert, så er min mor nok min bedsteven på mange måder. Ikke at vi har et venindeforhold, men hun er der bare altid, på en helt utrolig måde. Mange teenagere kan blive ekstremt trætte af deres forældre, men det kan jeg faktisk stort set aldrig… Kun når min far tvinger mig til at lave matematik, selvom jeg ikke har lektier!
Nå, men udover ting til værelset, så fik jeg købt en fantastisk smuk og enkel cardigan fra Nørgaard. Ekspedienten var også vildt sød! Hun blev ved med at rose mig! – Fortalte at jeg var utrolig smuk, og at jeg havde en fantastisk stil. Jeg blev faktisk lidt flov. Jeg sagde tusind tak, og blev helt rød i hovedet.
Jeg fik også købt den hat jeg har på, på billedet. Den er virkelig anderledes, så jeg er sikker på at mange af jer tænker:” eeeeh? – Hvad tænkte du, da du købte den?” – Men jeg elsker det anderledes. For et par år siden, var jeg UTROLIG neutral. Jeg ville ikke skabe opmærksomhed. idag elsker jeg opmærksomhed. Ikke at jeg opsøger den, men jeg kan godt lide når den er der.
Nu glæder jeg mig til at komme i skole, og komme hen til mine veninder. Der er ikke noget hyggeligere end at sidde og grine og snakke og have det hyggeligt med veninderne i skolen!
Glæder i jer til at komme i skole igen?
Og dem som først har ferie nu – glæder i jer til ferien?
Hvad synes i om min nye hat?
Hvad synes i om outfittet?
KNUS WHITTA

7 kommentarer

 • Jeg har det på samme måde med mine forælder.. Det er ret at have det sådan!
  Jeg ELSKER din hat!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fed hat du har købt! 😉
  Det er vildt sejt at du tør det, jeg har selv mange selvtillidsproblemer, så jeg kunne aldrig finde på sådan noget. <3
  Jeg elsket din stil, du er vildt sej! 🙂
  Knus Emma <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har en helt fantastisk stil, ville ønske jeg turde klæ' mig sådan 🙂
  Og jeg elsker din hat, det får mig til at tænke på Paris.

  Og og, jeg har det på samme måde med min mor, jeg kan gøre alt med hende og jeg kan fortælle hende alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fantastisk Alberte. Hatten er også rigtig sød og minder mig om Paris. 🙂

  – Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker hat, hyggelig dag. 🙂

  Rigtig fint indlæg, Alberte. <3

  Knus, Natasja.
  Jeg blogger på Livetbagkameralinsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med dit outfit og har selv hatten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den slags hat klæder dig. Og så er jeg helt vild med din jakke!
  //Nina // http://photonouis.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angsten for at miste