Ultimative favorite lipstick!

Hej læsere!
Det var faktisk lidt et sats da jeg bestilte denne her på topshops hjemmeside, for jeg kan bedst lide at bestille make-up produkter fra de firmaer jeg kender (Mac, max factor osv.) men den her læbestift fra topshop, så bare SÅ fin ud, og jeg elsker farven. Den er meget mild, og giver bare en flot og naturlig farve til læberne. 
Den er også rar at have på. Mange læbestifter synes jeg føltes ubehagelige, men den her kan man faktisk ikke mærke man har på. Den holder måske ikke voldsomt længe, men tilgengæld er den super fin og lækker sålænge den holder, haha. 
Jeg er i hvert fald HELT vild med den.
Har I en yndlings læbestift, læbepomade eller lipgloss? 
KNUS WHITTA

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *