En lille mærkelig franksmand

New in – Jumpsuit from the market!

HEJ DEJLIGE LÆSERE
Igår var jeg på det her hyggelige marked i en bjerg-landsby, og jeg blev med det samme forelsket i den her buksedragt, som jeg købte. Jeg synes det er dejligt at den er så løs og comfy, for det er altså rarest af gå rundt i noget behageligt, når man er på ferie. Derudover tror jeg faktisk også at den vil være super lækker til en fest, med nogle fede sølv-smykker og et par sorte stiletter, eller er det bare mig?
Hvad synes I om min nye buksedragt?
Den kostede i øvrigt 25 euro, og det er jo dejlig billigt!
KNUS WHITTA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille mærkelig franksmand