Månedens topshop-favoritter

A simple update

 HEJ LÆSERE
Jeg tror at mange bloggere kan sætte sig ind i den frustration det er, når man ikke helt ved hvad man dog skal blogge om. En af mine største ønsker som blogger er at gøre mine læsere tilfredse og samtidig selvfølgelig holde fast i den jeg er og lave indlæg jeg kan stå inde for. Lige i øjeblikket har jeg simpelthen ingen ideer. Igår sad jeg og hørte musik på min Iphone, drak en kop te og forsøgte at brainstorme lidt og udvikle et par ideer, men papiret blev næsten tomt. Derfor vil jeg gerne spørge jer om I skulle have nogle gode ideer som I godt kunne tænke jer at læse på bloggen? 
Engang imellem er der nogle som skriver til mig på Whittaheart’s facebookside hvad de godt kunne tænke sig at læse på bloggen og meget ofte har jeg mulighed for at opfylde det. Dog er der jo mange af mine læsere som ikke synes godt om min facebookside, og I skal selvfølgelig også have muligheden for at ønske nogle ting. 
Så har I nogle ideer?
Hvis I ellers har noget konstruktiv kritik, eller bare nogle rosende ord, så er I selvfølgelig også velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.
KNUS WHITTA

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens topshop-favoritter