20 spørgsmål til bloggeren

ALL BLACK

HEJ LÆSERE
Idag vil jeg gerne skrive lidt om trenden sort-på-sort. Jeg ved faktisk ikke helt om det er korrekt at kalde det en trend, for det er jo bare en sikker vinder. Alligevel så får jeg ofte beskeder fra mine læsere om at jeg har alt for meget sort på, men faktisk finder jeg ofte den inspiration fra forskellige reklamer og billeder fra f.eks. bladet “cover” osv. Jeg går f.eks. ofte med sorte stramme jeans, sammensat med en sort stram top, og så en cardigan udenover, udover det så er det også super lækkert med en sort læderjakke udenover et helt sort outfit. Jeg er desværre blevet syg, så her til morgen har jeg hygget mig med at lave to collager med HELT sorte outfits, som jeg synes er rigtig smart!
Hvad synes I om helt sorte outfits? – Finder I det kedeligt, eller lækkert?
Hvilken af de to outfits jeg har sammensat, ville I helst gå med?
KNUS WHITTA

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 spørgsmål til bloggeren