Cecilie Draebye - Bloganbefaling

EFTER BYTTEDAGEN

HEJ LÆSERE
Forleden dag var jeg et smut inde på strøget for at bytte et par julegaver. Blandt andet fik jeg byttet et computer-sleeve fra Monki, som desværre ikke passede til min computer. Jeg fik det byttet, til den her rigtig fede sorte t-shirt. Jeg har i den sidste måned virkelig ønsket mig en sort tee med hvid skrift, da jeg synes at det passer til en masse af mit tøj – den giver et lidt råt look, til min ellers meget minimalistiske stil.
Derudover fik jeg byttet et par bukser og en skjorte fra Filippa K som (DESVÆRRE) var for stort, men jeg fik den så byttet til den her ekstremt dejlige cardigan fra Designers Remix, som jeg ved at jeg vil få brugt i stor stil. Den kostede 1,500 kroner og den var nedsat 40 %
Igår kastede jeg derudover min kærlighed på en skjorte fra Helmut Lang, men den må I vente med at se, men det er altså det flotteste stykke tøj jeg har i mit skab – I skal glæde jer til at se den! 
Hvad synes I om min nye cardigan fra Designers Remix?
KNUS WHITTA

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cecilie Draebye - Bloganbefaling