EFTER BYTTEDAGEN

HELMUT LANG

HEJ LÆSERE!
Igennem flere år har jeg næsten hver dag kørt forbi en bestemt gade og kigget længselsfuldt ind af vinduet på en butik som hedder OZ. Dog har jeg aldrig haft råd til noget derindefra. Priserne derinde er ekstremt dyre, men tilgengæld er varene i vanvittigt god kvalitet. 
Men nu står jeg i den glædelige situation at jeg har virkelig mange penge efter juleaften, så jeg ville benytte chancen og finde noget inde i OZ-butikken som jeg ville forkæle mig selv med.
Jeg kiggede længe derinde og jeg fandt selvfølgelig ALT muligt lækkert. Der var massevis af Kenzo-sweatre og generelt fantastiske mærker, som er meget IN.
Der var massere lækre items derinde, men der var ikke noget som jeg var SÅ in love med, at jeg bare måtte købe den, selvom det var hundedyrt, indtil jeg så ekspedienten. Ekspedienten havde nemlig den fineste lysegrå skjorte på og man kunne bare se hvor eksklusivt stoffet var. Jeg tog mod til mig og spurgte hende hvor den var fra og om man kunne finde den i butikken. Hun fortalte mig hvor den var og jeg var altså forelsket. Den er SÅ simpel og minimalistisk, og samtidig kan man peppe den op – En læderjakke udenpå denne skjorte vil være vanvittigt flot. Stoffet er af ægte silke og den er ekstremt lækker at have på – Den kostede 1.900 og nogle synes måske at det er vanvittigt at købe noget til den pris, men så holder den i rigtig mange år og så må jeg bare lade være med at købe noget meget længe. Måske kan man ikke så godt se hvor god kvalitet den er, men den er virkelig lækker og eksklusiv. 
Den er iøvrigt fra Helmut Lang, som er et rigtig lækkert mærke med mange minimalistiske items. 
Hvad synes I om min nye skjorte/bluse? 
KNUS WHITTA

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTER BYTTEDAGEN