Vinder af lækre Stine A smykker!

May all your troubles soon be gone, christmas lights, keep shinin’ on…

HEJ LÆSERE
Jeg må altså lige nød til at dele det her tip med jer, for det er altså for sindssygt. På Justagirlsj.dk Kan man købe en FIN maxi-kjole for kun 150 kroner. I mandags var jeg selv inde og købe den her røde maxikjole på deres side, og den skal jeg helt sikkert have på juleaften. De har også kjolen i andre farver f.eks. hvid og blå stribet, lyserød, grøn osv. Kjolen er virkelig rar at have på og jeg må indrømme at jeg er lidt overrasket over at man kan få en så lækker kjole, for så lidt penge.
Indlægget er ikke sponsoreret og jeg har selv købt kjolen, bare så I ved det. 
Hvad synes I om kjolen? 
Har I fundet ud af hvad I skal have på juleaften?
JULEKNUS WHITTA

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af lækre Stine A smykker!