Those Leggins!

Min konfirmation – 2011

HEJ LÆSERE
Nu har mine læsere et par gange spurgt efter et par billeder fra min konfirmation, og det skal I da få. DOG har jeg ikke specielt mange billeder, for dengang havde jeg jo desværre ikke et dødsmart spejlrefleks (eller det fik jeg i konfi-gave) så de billeder som blev taget til min konfirmation er altså taget med min fars gamle kamera og det var altså ikke ligefrem det fedeste kamera. Det lokale vi sad i til min konfirmationsfest var meget mørkt og desværre blev blitzen ikke slået til på mange af billederne, så derfor er mange af billederne mørke. Det er noget jeg fortryder meget. Jeg ville ønske at der var blevet taget mange flere billeder, for det var virkelig en speciel dag og den skal huskes. Men her har I et par af de forholdvis heldige billeder. Jeg blev konfirmeret i 2011, så det er snart tre år siden. Mange ting har ændret sig siden dengang. Min stil har ændret sig RADIKALT og hvis jeg blev konfirmeret idag, så ville jeg nok se totalt anderledes ud. Men jeg følte mig virkelig som en prinsesse til min konfirmation og det er jo det som er meningen. 🙂
Er I blevet konfirmeret? 
KNUS WHITTA

8 kommentarer

 • Anonymous

  hvad er der med dine tænder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja det vil jeg også spøgrer om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er skæve, det burde være til at se, uden en forklaring, haha. 😛
  Det er også derfor at jeg idag har bøjle på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan det ikke være ligemeget med hendes tænder? Self, må i da gerne spørge hende, men man kunne da godt spørge om noget andet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din kjole er faktisk ret pæn, den passer i hvert fald til den krops form du havde på det tidspunkt, prøvede selv en kjole i den stilart, men den passede ikke til mig, men har fundet en der klæder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor godt du har fundet den perfekte kjole! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor var du bare fin Alberte! 😀 Du ser bare vildt sød ud på dine konfirmations billeder. <3 Man kan se at du var rigtig glad. 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Those Leggins!