A walk/run in the park...

No. 2 gift – The black cap

HEJ LÆSERE!
Igår var jeg en tur ude på refshaleøen og tage billeder, da det er et sted med meget “rå” locations og faktisk ret inspirerende. Jeg elsker at opdage nye steder, så det var meget spændende.
Idag vil jeg præsenterer jer for min 2. julegave, som jeg er sygt glad for – Jeg har nemlig ønsket mig en sort kasket siden sommerferien. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg synes de er så flotte, men de giver bare et rigtig råt og fedt til de fleste outfits. Nårh ja, og så synes jeg faktisk at den passer VILDT godt til min pelsjakke, eller er det bare mig?
Faktisk var jeg selv med ude og købe julegaven i Malmø for to uger siden, så jeg vidste godt at jeg fik den og dog – jeg har en hukommelse som en gnaver, så faktisk havde jeg totalt glemt det, hihi.
Kunne I noglesinde finde på at købe en sort kasket, eller er det bare NONO? 🙂
KNUS WHITTA

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A walk/run in the park...