Vinder af halskæde!

Nyeste cover-crush

Cover1

HEJ LÆSERE!
Jeg har lige fundet et mobil-cover som indeholder nogle af de ting jeg elsker allermest – Navyblå, Paris, hunde og Marc Jacobs. Coveret koster 228 og er selvfølgelig virkelig dyrt i forhold til mange covers, men det er faktisk ikke en sum penge jeg ville have det dårligt med at give væk for sådan et skønt cover, som i den grad passer til mig og de ting jeg godt kan lide.
hvad synes I om coveret?
Jeg elsker virkelig rigtig mange af Marc Jacobs covers og ofte har  jeg været tæt på at købe et, men det her cover er jeg altså smaskforelset i og jeg må nød til at eje det – så nu må jeg bare vente til jeg får løn.
Har I et cover til jeres mobil, hvordan ser det i såfald ud?
Coveret kan iøvrigt købes HER
KNUS WHITTA

7 kommentarer

 • Det er cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Haha, ej det er et sødt cover.

  Lige for tiden har jeg et rigtig grimt cover, som ser vildt beskidt ud. Skal købe et nyt cover snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det cover! Og virkelig fin blog du har 🙂
  Knus Anna <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Syns det er vildt sødt hvis teksten ikke var der men nuttet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ret fedt, men jeg ville nok være mere “tiltrukket” af det, hvis det var i sort/hvid! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg elsker Marc Jacobs, og jeg syntes at det er et mega fedt cover!!♥
  Mit cover er fra Berlin med Ritter Sports stablet oven på hinanden!♥ Det viser en af de få ting i verden som jeg elsker mest.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af halskæde!