Viunge covergirl 2014

The old copenhagen // Todays outfit

IMG_7996IMG_7994IMG_7999

Sweater: Whyred – Bukser: Zara – Sko: Pieces – Jakke: Carheart

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg en af de dejligste dage meget længe, jeg fik nemlig massere kvalitetstid med min dejlige far. Min far har jo en høj stilling som Dansk overvismand og det betyder at han arbejder fra tidlig morgen til sen aften, men igår havde han tid. Vi tog derfor ind på strøget og udlevede vores fælles hobby, nemlig fotografi OG kvindemode. Vi var inde i nogle forskellige butikker og han måtte bestemme hvad jeg skulle prøve – det var virkelig underholdende og sjovt. Derudover så tog vi nogle billeder i de små københavnske gader. Jeg elsker jo de små sidegader til strøget – mange af dem er virkelig gammeldags fordi at de blev bevaret da København brændte engang for længe siden. Så vi tog billeder der.
Mig og min mor ryddede forleden op i alt vores tøj og lavede tøjbyt, der fik jeg den her lækre brune sweater fra Whyred som jeg har på på billederne ovenover – hvad synes I om den?
Hvad synes I generelt om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

8 kommentarer

 • Kirstine

  Synes de hvide bukser gør dig meget mere kvindelig, og det absolut >elsker< jeg ved dem. De sidder rigtig godt på dig.

  Jeg synes dog det er mindre charmerende, at der på sidste billede er en bunke opkast ved siden af dig, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hihi, det er bare noget vand som de har spildt fra den restaurant som holder til i den gule bygning. 😀 Dont worry – ville aldrig tage billeder ved siden af opkast, hahah.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Uh du er smuk som altid. Gklæder mig også til noget kavlitetstid med min far i næste uge:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud i sådan et afslappet outfit! Hvide jeans klæder dig rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Din jakke er super fed 🙂

  // hvidbrunette.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot outfit!! – det passer perfekt til dig!! :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viunge covergirl 2014