8 facts bout' me

Giveaway // Ark tre

sommer 013

ark tre
HEJ LÆSERE
Jeg har været så sindssygt heldig at modtage en lækker plakat fra et plakatfirma som laver plakater med forskellige motiver. Deres webshop hedder ‘Ark Tre’ og I kan finde link lige HER
På deres webshop kan man ligenu finde to forskellige plakatserier. Den ene plakatserie hedder “typo” og er en plakatserie med forskellige bogstaver og den anden plakatserie hedder “dyr” og der har de tegnet nogle forskellige dyr.
Da jeg fik lov til at vælge en plakat besluttede jeg mig straks for at vælge zebraen. Der er nok ikke mange som ved det, men mit yndlingsdyr er zebraen. Zebraerne er utrolig hjælpsomme overfor deres flok og hvis en unge er ved at blive spist af et rovdyr, så kan flokken finde på at afskærme føllet, og det synes jeg er helt vildt sødt.
Det grafiske designstudio som laver Ark Tre har helt klart imponeret mig, og jeg blev straks forelsket i plakaterne da jeg så dem – derudover så synes jeg virkelig at deres grafiske design fungerer godt på et stilrent ungdomsværelse.

Nu har I muligheden for at vælge jeres helt egen plakat som Ark Tre vil sende hjem til jer!
Det eneste I skal gøre for at deltage er:
1) Følge mig på bloglovin – Link til min bloglovin LIGE HER
– I skal også fortælle hvad I hedder på bloglovin, så jeg kan se om I følger bloggen – Eventuelt kan I like indlægget derinde ved at trykke på det lille hjerte ved indlægget “giveaway // Ark tre.”
2) Kommenterer hvilken plakat I gerne vil have de sender til dig, hvis du vinder – Link til alle deres produkter LIGE HER
3) Så må I også meget gerne gå ind og like deres facebookside HER

Håber at I vil deltage i giveawayen om en lækker grafisk plakat, som vil pryde dit værelse.
KNUS WHITTA

Give-awayen om min halskæde er idag lukket og jeg er igang med at trække en vinder. 
Vinderen får besked imorgen. 

29 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 facts bout' me