Bloganbefaling // CLAP YOUR HANDS

TREND // Sakspotts

Sakspotts sakspotts pels

HEJ LÆSERE
Jeg har her på det sidste gået hen og fået mig et rigtig, rigtig dyrt crush!
Jeg er nemlig gået hen og blevet rigtig godt og grundigt forelsket i Saks Potts lækre pelse. Lige da jeg hørte om disse farvede pelse var jeg rimelig skeptisk og jeg tror jeg har haft svært ved at kunne forestille mig at gå rundt med sådan en pels på en helt normal dag. Jeg går meget ind for ikke at være for “overdressed” for det kan nemt komme til at se lidt for påtaget og lidt for trying-to-hard-agtigt ud – jeg går meget ind for at det er mennesket som skal gå med tøjet, og ikke tøjet som skal gå med mennesket, forstår I?
Men efter at jeg har set nogle virkelig smukke og meget nedtonede outfit’s med denne pels til, så er jeg virkelig begyndt at kunne se det for mig, VIRKELIG.
Min favoritfarve er udentvivl den mørkerøde og den grønne.
Hvilken af dem kan I bedst lide?
I kan finde alle deres produkter og farver lige HER

10 kommentarer

 • Er vild med de pelse, de er såå lækre!

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pels er ikke lige mig… I hvert fald ikke i så store mængder, og helst ikke ægte…
  Men den grønne og turkise er da fine nok 😉

  http://www.sidsejosefine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  De er meget smukke men ville aldig have en hvis det vsar ægte pels fra dyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig!!!! Jeg har faktisk skrevet et emne om selv samme trend crush på min blog <3

  http://www.by-kathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har faktisk idag set at mange andre bloggere også har skrevet om dette emne, jeg troede ellers deres mærke var helt nyt og ukendt. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna P

  VIGTIGT ! ! Køb ikke de jakker , de er lavet af vaskebjørnepels fra Kina. Vaskebjørnene bliver flået levende.. Det er skrækkeligt,, KØB IKKE DE JAKKER.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hold da op – har du et sted hvor man kan læse mere om dette og få dokumentation for det? – For det lyder da fuldstændig skrækkeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna P

  Jamen, det skriver firmaet selv flere steder på nettet, at det kommer fra Kina altså.. Og det er almen viden hvordan hunde, katte, vaskebjørne, kaniner osv bliver behandlet og slået ihjel i Kina… Det er derfor mange lande forbyder pels derfra… Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor vi i danmarks kan være så blinde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna P

  Her er et link ang. vaskebjørnepels fra Kina.. http://features.peta.org/ChineseFurFarms/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Nej hvor er det væmmeligt – jeg er meget glad for at du gør mig opmærksom på dette. Det er langt fra alle pelse som er lavet på uhensigtsmæssig vis, men Kinas produktion er ofte forfærdelig – vidste faktisk ikke at Saks Potts pels var af vaskebjørn fra Kina.
   Tak for informationen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling // CLAP YOUR HANDS