Reasons to shop at Another Nué

The dress from my dreams

tern 025 tern 023 tern 028 tern 037

HEJ LÆSERE
Kan I lige forestille jer hvor høj jeg følte mig da jeg havde været inde i Another Nué forleden og købt kjolen fra mine drømme? Da jeg fik kendskab til denne smukke sag for to måneder siden blev jeg fuldstændig forelsket og ønskede mig den SÅ meget, men desværre kostede den omkring 1.900 kroner og når et item koster så mange penge, så synes jeg det er en rimelig god idé at tænke lidt over det og se om interessen for tøjet stiger eller falder.
MEN interessen for denne kjole er kun steget og da jeg fandt den helt tilfældigt inde i Another Nué og der kun var én tilbage i min størrelse og ekspedienten sagde at de allesammen er blevet “revet væk” så måtte jeg jo altså tænke hurtigt.
Derfor har jeg nu et styks Isabel Marant kjole fra mine drømme, og jeg elsker den! Jeg elsker ternet, jeg elsker længden og jeg elsker at den er feminin og classy, samtidig med at den stadig er casual og afslappet.
Hvad synes I om kjolen?
KNUS WHITTA

8 kommentarer

 • Hvor er den fin og meget sommerlig! 🙂

  http://www.capslocked.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, hvorfor du faldt for den! 🙂 Hvor er den fin!

  Knus Helena – http://itson.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NØJ hvor er den lækker, og den klæder dig super godt!
  Ha’ en god dag 😉
  Knus Emilie

  happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ....

  Super fedt at du sletter mine kommentarer 🙂 Kan du ikke tage lidt kritik ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Man kalder ikke andres tøj for klamt. Det er helt iorden at sige man ikke bryder sig om det og det ikke er ens stil, men man siger ikke “ad” til andres tøj, det er virkelig afstumpet og uhøflig opførsel og det gider jeg ikke at have i mine kommentarer.
   Så nu har du forklaring på hvorfor jeg slettede din kommentar.
   Kritik er helt OK, men forlanger at kommentarene er høflige og ikke stødende. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil sige, at den ikke lige er en, som jeg ville gå med, men jeg synes den klær dig rigig godt.. Den er rigtig sød til dig..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw du er smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reasons to shop at Another Nué