Lørdagstip // Faux fur

Tresemmé event w. the bloggergirls

DSC_0007DSC_0012 DSC_0014 Fashion week finale 031 Fashion week finale 041

HEJ GIRLS
I torsdags bød modeugen på den mest travle dag for mit vedkommende – dog en dejlig, travl dag. Dagen startede ud med at Cecilie, Amanda og jeg, fik lækker styling hos Tresemmé. Vi blev præsenteret for deres ny produkter og fik en lækker styling. For mit vedkommende prøvede de at få mit naturlige fald fremhævet og resultatet var fantastisk. Jeg vil enten idag eller imorgen vise jer hvordan resultatet med håret blev, for jeg har taget massere billeder af det på de outfitbilleder som vi tog fra dagen.
KNUS WHITTA

 

bloglovin

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagstip // Faux fur