Marlene Birger cover

Update fra sygesengen

sygeseng

Hej sødeste piger,
Jeg er desværre gået hen og blevet syg igen. Jeg lider desværre af sygdommen spiserørsbrok, som gør at jeg engang imellem (hvis jeg ikke har passet godt på min krop i en periode) kan blive rigtig syg med slem, SLEM kvalme og ubehag.
Jeg elsker at blogge, så I må virkelig tro mig, når jeg siger at jeg ville gøre SÅ meget for at kunne blogge, men jeg kan bare næsten ikke holde mig oprejst, og jeg ligger det meste af dagen med slemme rysteture og opkastninger, så det er ikke muligt.
Jeg vil dog lige holde jer opdateret, og forklarer hvorfor der ikke er blogindlæg, for det går jeg jo meget op i at der skal være.
Vender naturligvis stærkt tilbage, når jeg er rask og har det bedre.
Stort knus herfra

11 kommentarer

 • Clara

  Øv, det lyder rigtig irriterende med sygdom! God bedring. Kunne godt tænke mig at vide, hvor din seng er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  God bedring søde Alberte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  God bedring, håber du snart bliver rask igen, så vi kan få nogle flere blogindlægs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alberte
  Det lyder rigtig irriterende med den sygdom:-( ØV!
  Men glæder mig til du får det bedre, så vi kan læse mere af din gode blog.
  God bedring
  Selma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  God bedring, Alberte – håber, du snart bliver rask!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det lyder ikke rart!
  God bedring søde Alberte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alberte
  Du må have en god bedring 🙂
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Søde Alberte, hvor det lyder det forfærdelig at du lider af den sygdom. Nu lider jeg ikke af den, men jeg har selv haft en meget slem kvalme siden i går, som der gjorde at jeg var nødt til at blive hjemme, selvom jeg helst vil undgå at få fravær (er lige startet på gymnasiet).

  Men, god bedring og håber at du snart bliver rask! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det lyder virkelig ubehageligt – folk som ikke har oplevet vildt stærk kvalme, kan ofte ikke sætte sig ind i hvor ulideligt det er. <3
   Har det så varet både igår og idag? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Lige præcist! <3 – Og det er bare endnu sværere for folk at sætte sig ind i hvor ulideligt det er, når det er på grund af angst.

   Det varet hele tirsdag og onsdag morgen, hvor det så forsvandt torsdag, men det kom så tilbage her til morgen (fredag).

   Hvordan har du det? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for your kind words, Pam. I am working to get to that contented state. I’m closer than I’ve ever been, but I’m still working at it. Glad to know that it is achievable. As far as travel companions, my only companion has been my mom. Otherwise, I’ve just gone alone. But I recently became friends with another single gal and we are planning a trip together. I have thought of doing a guided tour. You should look into that for Turkey/Spain. That way you’d have less of a language worry because the tour organizers will help and you’d be with a group of people. Good luck!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marlene Birger cover