6 Hurtige om mig

Outfit of the day // Louis Nielsen

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1

HEJ SØDE PIGER
Hvis I er lidt mystifiserede over hvad mit outfit fra igår har med Louis Nielsen at gøre, så hæng på, for der kommer en forklaring.
Igår var jeg nemlig til et super hyggeligt event hos Louis Nielsen (som I vil høre mere om i et separat indlæg) og jeg havde til dette arrangement iført mig dette outfit, som jeg synes er en god blanding af classy og rock. Efter skole var min far så sød at køre mig hen til Hovedbanegården, hvor jeg skulle mødes med søde Amanda, som har bloggen madeindk.dk – Hun er gået hen og blevet min favorit partner in crime, og det er så hyggeligt at følges med hende til de forskellige events, som vi bloggere bliver inviteret til.
Jeg vil somsagt skrive lidt mere om eventet i et andet indlæg, men nu er det tid til lidt outfitbilleder. Jeg var meget træt (og lidt dårlig pga. sygdom) efter skole, så jeg orkede ikke rigtigt at gøre noget stort ud af mit outfit, så jeg tog min lækre herre-inspirerede jakke fra Moss Copenhagen på, og et par leopardstøvler – og så behøver det heller ikke at være mere fancyt, på en helt normal mandag.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 Hurtige om mig