Messy hair and checked dress

Så blev det vidst efterår

Billeder 002 Billeder 003

Hej girls!
Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg pt. drømmer mig imod varme lande, og jeg er da også vildt glad for at man kan få 70 % på alle sine rejser LIGE HER, men der er én god ting ved dette vejr – og det er at man endelig kan udnytte sig af lag-på-lag når det gælder ens tøj. Endelig kan man begynde at sammensætte sine trøjer med en jakke der macher, og tilføje et lækkert halstørklæde.
Idag var jeg en tur henne i Botanisk have for at få lidt luft, og der havde jeg min guld bomberjakke fra Filippa K på, samt mit lækre Acne tørklæde, som jeg har fået brugt alt for lidt. Jeg fik tørklædet sidste år da jeg fyldte sytten, men jeg har stort set ikke fået brugt det, for det er jo temmelig varmt.
Hvordan har I det med vejret i Danmark?
KNUS WHITTA

8 kommentarer

 • Sasja

  Lækkert tørklæde! Kan du ikke lave et indlæg omkring støvler sådan til efteråret ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det ville være skønt at komme til et lidt varmere sted 😉
  Super fin blog du har!

  God weekend herfra
  http://www.etskridt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak skal du have! <3
   Håber du vil vende tilbage til bloggen igen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw syns det er et smukt sæt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birdy

  Hej Alberte.
  Elsker dit outfit og specielt dine bukser. Hvor er de fra? Har nemlig set lignende rundt omkring og jeg elsker dem simpelthen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Faktisk er mine bukser bare helt normale sorte jeans, og så har jeg trevlet dem op selv. <3
   Men asos har helt sikkert nogle hullede skinny jeans. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messy hair and checked dress