Louis Nielsen x Jørgen Simonsen

The perfect Trreat by Goodiebox

Blogging 016 Blogging 003 Blogging 026

HEJ SØDESTE PIGER
Jeg modtog i sidste uge denne lækre goodiebox med de lækreste produkter. I kender måske firmaet “goodiebox” som sender skønheds-produkter ud én gang om måneden, hvis man betaler et bestemt beløb – altså et abonnement. Nu har de lavet to helt særlige boxes, som IKKE er et abonnement, men en box som du kan sende til en veninde, familiemedlem, eller andre som du mener fortjener en gave. Deres nye boxes hedder ‘Trreat’ og der findes to varianter.
Der findes både en box med lækre creamer, som du kan sende til en helt speciel person, som fortjener lidt ekstra forkælelse.
Derudover findes der også en boks med lækres beauty-produkter, som læbestift og parfume. Jeg modtog selv den lækre box med beauty-produkter, som bliver kaldt ‘Handbag essentiels’ og jeg glæder mig rigtig meget til at få brugt alle de forskellige ting.
Du køber boksen ved at gå ind på www.trreat.dk. Her skal du blot vælge en box, indtaste oplysninger, samt skrive en personlig hilsen til modtageren af boxen. Det er super nemt og enkelt.
Hvem ville I helst sende en lækker goodiebox?
KNUS WHITTA

 

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Nielsen x Jørgen Simonsen