Lufter Stella

Min Oktober // Læs min kalender

objektiv 016(I får lige dette billede som blev taget, da en ældre dame gik forbi mig og kameraet og grinede af mig – dette er mit akavede smil.)

Jeg har rigtig mange spændende planer i denne måned, og som noget helt nyt på bloggen, så vil jeg give jer et lille indblik i min kalender for måneden.
Første spændende dag i denne måned er på Lørdag (4 Oktober). På lørdag kommer nemlig et par af mine yndlingspiger (Cecilie Stenfeldt og Amanda Svendsen) på besøg, og så skal vi ud og spise på Tapasbaren, og bagefter holde sleepover hos mig.
7. Oktober kommer så næste spændende arrangement, for der skal jeg sammen med den smukke og dygtige blogger Sofie Parelius til et event for Deichmann, som har lavet en helt ny skokollektion (I skal nok få billeder fra eventet.)
8. Oktober er det tid til endnu et event. Et rigtig dygtigt og professionelt PR-bureau har nemlig re-designet deres showroom, og har inviteret bloggere og presse på besøg, og selvfølgelig kommer jeg!
9. oktober bliver jeg genforenet med Cecilie og Amanda, for der er vi inviteret til et stort Outlet-center som holder åbning, og vi har fået plads i en VIP-bloggerlounge, hvor vi skal spise sushi og tage billeder.
Så begynder efterårsferien, og det er en perfekt mulighed for at få slappet af, og nydt min familie, som jeg desværre ikke ser så meget til hverdag (arbejde og skole er noget tidskrævende halløj) jeg skal dog et smut til pressevisning på en ny kollektion for mærket Gant og Gant Rugger 15. Oktober, hvilket bliver rigtig hyggeligt og spændende.
Efter pressevisningen hos Gant, skal jeg 17. Oktober fejrer sødeste Amanda, som har inviteret alle hendes venner til attenårs fødselsdag på natklubben Bambi. Efter en række events, og (garateret) et brag af en attenårs fødselsdag, så er der faktisk ikke flere planer i Oktober-kalenderen før 30. Oktober, hvor jeg skal til et møde med et nyopstartet smykkefirma, som gerne vil have mig som ambassadør for deres brand.

Som I kan læse sker der rigtig mange spændende ting for mig og bloggen, og jeg glæder mig så meget til at tage billeder fra de forskellige events, og give jer et realistisk og godt indblik i arrangementerne!
xx WHITTA

3 kommentarer

 • Agnete

  Vild med det her indlæg fordi det for mig til at føle jeg kender dig bedere 🙂 Bliv ved med disse indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Super hyggeligt indlæg, lav gerne flere af dem!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor godt du kan lide det – vil lave et hver måned! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lufter Stella