Focus on // Danish bloggers pt. 1

Parisian chick

nederdel1 nederdel nederdel2Jeg har glædet mig rigtig meget til at udgive dette indlæg, og jeg glæder mig til at høre jeres reaktion! Jeg var forleden forbi genbrugsbutikken TheVintage, og fordi at jeg kender ejeren af butikken (Dorthe) rigtig godt, og fordi at hun bare er skidesød, så fik jeg lov til at “klæde mig lidt ud” og prøve noget af alt det designertøj som hun sælger. På dette billede har jeg den fineste nederdel på fra Designers Remix, og den er så parisisk og chik, og jeg er fuldstændig forelsket i den! Jeg har på billederne også iført mig en tee fra Reiko, sko fra Givenchy, og så fik jeg lov til at låne Dorthes egen private chaneltaske (den er desværre ikke til salg i hendes butik.) Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Focus on // Danish bloggers pt. 1