Min asos wishlist

Cathing the moment

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJumpsuit: H&M – Tee: American Vintage – Sko: Adidas

Hej søde piger! Det var godt nok en hektisk dag igår. Det var en dejlig dag, men nu er jeg godt nok smadret. Jeg var først i skole til klokken kvart over tre, og derefter skyndte jeg mig at pakke en blogger-taske (Kamera, mobil og pung) for derefter at fare ud af døren og videre til et møde med skomærket Gardenia. Det var et fantastisk møde, og I kan være sikre på at høre en masse om Gardenia på bloggen i fremtiden, for det skofirma er virkelig lækkert. Udover at få lov til at tage en masse billeder i deres showroom, så fik jeg også det lækreste par sko med hjem.. eller jeg fik så kun den ene sko med, for distræt og glemsom som jeg er, så glemte jeg at tage den anden sko med efter at jeg havde taget et billede af den. Så imorgen går turen til deres kontor igen, for at hente den glemte sko… Man kan sige at jeg er lidt en moderne udgave af askepot, kan man ikke? Efter mødet med Gardenia fik jeg besøg af sødeste Natalie, og vi hyggesnakkede på mit værelse i en time, inden at hun drog videre ind til byen for at mødes med et par andre veninder. Så det var min onsdag, og grunden til at jeg idag er træt og udmattet idag, haha. I vil naturligvis snarest få billeder fra Gardenias showroom.
Hvad synes I om mit outfit?

xx Whitta

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min asos wishlist