Ordinary day in zebraboots

Boots from my dreams

SONY DSCSONY DSCJeg har bare gået og sukket efter disse støvler siden jeg første gang så dem, og da jeg var inden i ‘The Vintage’ forleden opdagede jeg at de havde dem! I må undskylde at jeg skriver så meget om den butik, men den er bare så fantastisk, og man kan købe dyre designerting til rigtig gode priser!
De her sko har jeg somsagt kigget på meget længe – bare i sort, men jeg er simpelthen blevet HELT VILD med dem i grå-beige efter at jeg så dem i butikken. De er oprindeligt fra IRO, som er blevet et af mine favoritmærker den seneste tid.

Hvad synes I om skoene?
Jeg havde dem på sammen med et rigtig lækkert outfit bla. bestående af en vildt lækker læderjakke – hele outfittet kan I se imorgen, så glæd jer!
Rigtig god fredag til jer allesammen!

xx Whitta

 

2 kommentarer

 • De er virkelig flotte!
  – Jeg ville ønske, at jeg boede tæt på en af de der ‘The Vintage’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Der findes faktisk kun én, så jeg er superheldig, haha! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordinary day in zebraboots