MOVEMENT

Let’s talk makeup

snak om makeup

 

Hej søde piger! Idag vil jeg gerne snakke lidt om makeup med jer. I øjeblikket er det supermoderne at være naturlig og have en meget “clean” makeup. Alligevel har jeg det lidt ambivalent, når jeg får en besked fra en læser som lyder:” Hvor er det bare sejt at du altid tør stille dig op på billeder uden makeup.” Det er en besked som er ment som en kompliment, og jeg sætter også pris på den (jeg bliver altid superglad og taknemmelig når nogle giver sig tid til at skrive søde ting til mig)  men jeg vil da stadig gerne have at folk bemærker at jeg altså BRUGER makeup, og at jeg i virkeligheden altid gør mig umage med min makeup, når jeg tager billeder til bloggen. På den anden side er jeg også rigtig glad for sådan en besked, for den måde jeg foretrækker at bruge makeup er som et middel til at forstærke og fremhæve nogle naturlige træk i mit ansigt – og ikke for at “fake” nogle træk, som jeg faktisk ikke har. Jeg er en meget naturlig person, og jeg bryder mig i virkeligheden ikke særlig meget om at gå med makeup. Desværre har jeg lidt et issue med mit ansigt, da jeg synes at jeg ser alt for ung ud og jeg føler bare at jeg ser endnu yngre ud, hvis jeg ikke har makeup på.

Ovenover har jeg lavet en lille collage med to billeder af mit ansigt. Det ene (billedet til venstre) er et billede hvor jeg HAR lagt makeup, og det andet (billedet til højre) er et billede hvor jeg er helt makeupfri. Jeg synes alligevel at der er en rimelig stor forskel på de to billeder, men hvis man ikke har set mig makeupfri, kan jeg måske godt forstå at man kan tro at jeg ikke har makeup på, på billedet til højre.
Men nu ved I ihvertfald hvordan jeg ser ud fra naturens side, hæhæ. 😉
xx Whitta

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOVEMENT