Fringes from Liebeskind

For my dry skin

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Igennem alle mine teenageår har jeg haft rigtig tør hud og da min hud er utrolig sart har nærmest ingen produkter virket til at fugte – tværtimod har mange produkter fået min hud til at slå ud og blive rød. Jeg har snakket med flere beauty-specialister, og mange af dem har endda gisnet om at jeg havde en allergisk reaktion, og at det var derfor min hud blev så tør. Det har virkelig været en last for mig, og i korte perioder har jeg brugt et hudprodukt som virkede fint for min hud, men så er jeg begyndt at blive allergisk overfor det efter et par uger – og så måtte jeg jo finde et andet produkt.
Men nu er det slut med det! For nu har jeg fundet to produkter som jeg har kunne tåle i to måneder, og min hud er allerede superfin! Jeg er også begyndt på at tage fiskoliepiller, og jeg tror at det er en god blanding af fiskeolien og disse to produkter som har gjort udslaget af  min fine “nye” hud.
Mandelolien er købt på et naturapotek og balsamen (100% SPA by KARMAMEJU) er købt i matas.
Hvad bruger I til jeres hud?
xx Whitta

7 kommentarer

 • Jeg kan varmt anbefale jojobaolie til tør hud også! Det er også 100 % naturligt og bare lidt mere effektivt end mandelolie, så det burde du prøve! Ellers burde du også kigge efter La Roche Posay’s Toleraine serie. De er jo specielt udviklet til sart hud, og det fik virkelig bugt med min tørre hud! Har faktisk også et indlæg om både det og jojobaolie på bloggen, hvis det er :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor cool – må lige søge på det på jeres blog!! <3 – det ville være skønt med noget der var endnu mere effektivt end mandelolien 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  ljf ,.f

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg døjer desværre også med en meget tør hud, og har gjort det siden, jeg var lille.

   Jeg har også prøvet utallige cremer, olier osv. men har for omkring et halvt år siden, fundet vidunder-olien!

   Nemlig 100% ren Argan Oil fra Matas.
   Det fungerer perfekt på min hud – og jeg nyder at smøre min krop ind I det hver dag. Dette kan VARMT anbefales! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det må jeg også lige prøve! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor godt at du har fundet noget der virker til din hud! 😀 Jeg har desværre lidt uren hud, men min hud er sådan kombineret. Jeg bruger en ansigtsvask fra matas og jeg bruger også en fugtighedscreme derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fringes from Liebeskind