Toga Pulla baby!

Fringes from Liebeskind

liebeskind 120 SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCHej søde piger! Jeg har en kæmpe respekt for nyopstartede iværksættere. Det er så vildt når man beslutter at springe ud i sit eget firma, og udleve en drøm eller et koncept som både kan blive en succes eller en fiasko.
Min skønne veninde har nu åbnet sin egen webshop ved navn Sampleselection.dk. På webshoppen sælger hun nøje udvalgte varerprøver af tasker fra F.eks. Liebeskind, Armani, Guess of Coccinelle.
Forleden havde jeg møde med Sampleselection, og der fik jeg overstående taske som gave! Tasken er fra Liebeskind og findes i adskillige farver, blandt andet findes den i guld, og det er en af mine personlige favoritter.
På Sampleselections facebookside kan I se billeder af alle farverne, så I finder lige præcis den taske som passer bedst til jer! Jeg crusher i øjeblikket rigtig meget på frynser, og man kan da efterhånden heller ikke undgå at bemærke at frynserne for alvor er på vej ind i modebilledet.
Hvad synes I om tasken?
xx Whittabloglovin follow1

10 kommentarer

 • Jeg syntes tasken er rigtig flot <3 kan godt lide farven 🙂
  Knus http://www.louslifee.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder ellers også som en lækker webshop, den må jeg lige forbi 🙂 Og lækker taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak! 😀 ja, tasken er simpelthen så cool!! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deler din respekt, det er så cool at nogen formår det i så ung en alder uden videre erfaring især! Ville ønske jeg havde samme gave.
  – Når det så er sagt, vil jeg gerne komplimentere dit outfit, som jeg virkelig synes spiller og godt locationvalg til. Dit hår er dog det jeg elsker mest, hold kæft hvor ser det godt ud, med fletning og tekstur! En mega sej blanding af rock og boheme, og så elsker jeg din hårfarve, og synes endda at udgroningen gør det hele lidt mere cool surfer-chik-ich. Så flot til dig! 🙂

  Go påske 🙂

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hold kæft hvor er du bare pissesød og dejlig altså! <3 DU gjorde lige min lørdag morgen meget bedre!! 😀
   Udgroningen er jeg dog ikke helt tilfreds med selv, men fletningen vil jeg nok komme til at have mere i fremtiden 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det kender jeg godt. Jeg har selv nogenlunde samme hårfarve som dig, har netop fået den frisket op for et par uger siden, og jeg kan allerede se udgroningen. Det er ret irriterende, men der ka virkelig også se fedt ud en gang i mellem, det er bare lige hvordan man skal style det 🙂 Men der er Tumblr og Pinterest jo virkelig geniale, og jeg synes for the record, at du allerede gør det rigtig godt med dit hår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare pissesød, tusind tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt outfit! Virkelig smukt, er særlig vild med din lille fletning. ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toga Pulla baby!