Min kalender // Ugens planer

New in // Vila vest

outfit 012PicMonkey Collage1SONY DSCPicMonkey CollageSONY DSC

Så er det blevet onsdag, og min onsdag skal stå på hele to events. Første event er hos Sparkz, og jeg glæder mig rigtig meget. Nogle af mine gode bloggerkollegaer fra Aalborg har taget turen helt til København for at deltage til eventet, så det bliver dejligt at hilse på dem. Efter eventet skal der selvfølgelig skydes lidt outfitbilleder, og derefter skal jeg videre ud til Tresemmé, som har udvalgt fem bloggere som ambassadører for deres produkt ‘Perfectly undone’ og der skal jeg ud og styles med disse produkter.

Hvad synes I om outfittet ovenover? Outfittet havde jeg på da jeg var med mine søde veninder Amanda og Simone inde og se ‘Insurgent’ til gallapræmiere. Vesten er fra VILA, og forelskede mig pladask for den, da jeg så den i månedens udgave af ‘Cover.’
xx Whittabloglovin follow1

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kalender // Ugens planer