Goldie Bomber

Outfit through my phone

SONY DSC

Hej piger!  Omsider har vi ramt min yndlingsdag på ugen, nemlig fredag. Fredag er dagen hvor man kan se frem til to dages afslapning, ovenpå fem dage med planer, lektier, arbejdsopgaver osv.
Dog står denne weekend ikke kun på ren afslapning for mit vedkommende. Imorgen skal jeg nemlig mødes med søde Louise som står bag Sampleselection.dk. Vi skal have et lille møde om hendes smukke tasker, og så har hun en lille overraskelse med til mig! 😉

Hvad synes I om outfittet ovenover? Er det dér med iphone-kvalitet til outfitbilleder helt ude i skoven? Jeg vil selvfølgelig stadig tage outfitbilleder i supergod kvalitet, men hvis man ikke lige har mulighed for at smutte udenfor og tage gode billeder, så er det altså meget smart lige at kunne knipse nogle billeder på mobilen.
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goldie Bomber