Work Work Work

På besøg hos Maanesten

maanesten

Juhuu, hvordan går I søde piger og har det? Har I påskeferie, eller er I travle arbejdskvinder ligesom jeg? 😉
Idag vil jeg gerne løfte sløret for et nyt spændende samarbejde som kommer på bloggen.
Et af mine favorit-smykkebrands (Maanesten) kontaktede mig nemlig for et par uger siden, og spurgte om eg kunne have interesse i et samarbejde. Jeg elsker Maanestens klassiske udtryk, og delikate feminine detaljer – og det er en fornøjelse at have fået et samarbejde med dem! I sidste uge var jeg inde og besøge deres butik, som ligger et par minutter fra mit arbejde (Så nemt så nemt at komme rundt inde i byen) og der fik jeg lov at vælge mig tre fantastiske smykker, som jeg glæder mig til at vise jer på bloggen fremover.
Btw. er de farverige armbånd på nederste billede ikke to-die-for?! Jeg elsker virkelig farverne, og til sommer bliver de bare helt perfekte.
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

 • Uh det er ikke dårligt ! Bare det var mig 🙂 Tillykke med det !
  Maanesten smykker er bare helt fantastiske <3 Kunne købe mig fattig ! Jeg håber og ber til, at der ligger lidt fra Maanesten, når jeg har fødselsdag om 12 dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh det forstår jeg godt! Det ville være en fantastisk gave – og tillykke med din fødselsdag om 12 dage! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work Work Work