Flare & Fringes

Work Work Work

work work

Yup – jeg har altså ikke fået påskeferie endnu, og jeg har det faktisk (tro det eller lad være) ret godt med det. Jeg elsker rutiner, og jeg elsker at jeg hver dag skal stå op klokken ni for at smutte på arbejde. Jeg siger ikke at jeg ikke elsker ferier, men jeg har det bare svært med at komme ned i gear og lave ingenting – forstår I mig?
Billederne ovenover er taget for lidt over en uge siden, og de blev taget lige foran mit arbejde. Er det ikke bare en lækker gade mit arbejde ligger i?
Jeg har på billederne iført mig min sweatshirt fra ZARA, bukser fra ZARA, sko fra Reebok, cardigan fra Designers Remix og taske fra My My Copenhagen.
Hvad synes I om det?

Jeg håber at I får en rigtig god påskeferie, og selvfølgelig vil bruge lidt tid på at læse min blog. :o)
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flare & Fringes