In Stylista // Ugens bloggerlook

Haircare // My products

tresemme 010

Jeg er typen der virkelig sværger evig troskab til et produkt når jeg har fundet det, så når jeg finder er hårprodukt der virker, så køber jeg nærmest udelukkende det, og gerne i store mængder. Sådan har jeg også fået det med Tresemme’s perfectly Undone serie, som idag er produkter jeg nærmest ikke kan undvære i min hverdag.
Grundet min kærlighed for dette produkt er jeg også meget beæret over at være ambassadør for produktserien, og det er en ære at have som opgave at fortælle min erfaring med produkterne, som altså kun er positive.
Produktserien hedder somsagt ‘Perfectly undone’ og den er beregnet til at give et messy look, og det passer mig bare så godt! Jeg elsker at mit hår ikke ser alt for stylet ud, men bare får lidt fylde og lidt beach-look.
Har I prøvet serien?
Hvis ikke, så kan I godt glæde jer! For meget snart på bloggen har I muligheden for at vinde de lækre produkter fra Perfectly Undone serien, og prøve dem på egen krop/i eget hår! Det er virkelig en giveaway jeg er stolt af at kunne afholde på bloggen, for produkterne er virkelig lækre. Så stay tuned, og kig forbi i den næste uges tid, hvis I er interesserede i at vinde disse produkter.
xx Whitta

tresemmeFra mit besøg på STAY hotel i København, hvor jeg fik stylet hår af en stylist fra Tresemme.bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In Stylista // Ugens bloggerlook