After work pictures // Lidt om event på arbejdet, mistet telefon, og mangel på energi

Nelly.com event // MY NELLY

nellycom

At fylde sin favn med alle de items fra Nelly.com som man vil have, hvordan lyder det for jer? Det blev i Torsdags en realitet for mig og en lille gruppe af andre bloggere, da vi blev inviteret ind på Hotel STAY til et møde omkring mulighed for at blive danske ambassadører for Nelly. Man kunne vælge alt det tøj som var, men jeg endte dog kun med at vælge én ting – nemlig jakken som I kan se ovenover. Der vil selvfølgelig komme mange flere billeder af den i bedre kvalitet, men dette billede er bare fra Instagram. Jakken gør mig glad i låget, og jeg er så glad for at jeg tog den! Glæd jer til mange flere outfits med mine favorit nelly-items i fremtiden!
Eventet stod også på et lille foredrag omkring billedredigering, og så selvfølgelig de lækreste cupcakes!
xx Whitta

outfit 004 outfit 002 outfit 006bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After work pictures // Lidt om event på arbejdet, mistet telefon, og mangel på energi