Frontpage focus

From where I stand

11304295_10205288856915271_293991278_n (1)Så er det tid til lidt stemning her på bloggis! Jeg vil nemlig gerne vise jer et meget “utraditionelt” outfitbillede. Jeg var nemlig igår forbi Birkenstock butikken i Pilestræde (flere billeder fra mit møde hos Birkenstock senere) og jeg blev simpelthen så glad for mine Birkenstock at jeg iførte mig dem direkte efter jeg havde været inde i butikken. Dette billede var en spontan beslutning, og grunden til mit ansigt ikke er med, er simpelthen fordi jeg lignede en person der havde sovet alt for lidt natten før. 😉
Udover at jeg på overstående billede er iført mine nye Birkenstock sko, så er jeg iført min lille Bum-bag/bum-pung, min stribede sweatshirt fra Nørgaard på Strøget, bukser fra ZARA og jakke fra Designers Remix.

Jeg håber at I får en rigtig dejlig Fredag!
xx Whittabloglovin follow1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frontpage focus