Typical workwear

Hårbånd med et touch af Asien

billeder 053billeder 016billeder 034

Alle kigger mod Asien i modebranchen pt. – både hvad angår print og facon. Kimonoen f.eks. kan man næsten ikke have undgået at lægge mærke til, i diverse modemagasiner og og butikker. En anden måde at dyrke Asian-sensation-trenden på, kan være i detaljerne i ens outfit – f.eks. brændte farver eller sirlige mønstre med blade og blomster (f.eks. det ikoniske kirsebærtræ).
Jeg er faldet for hårbåndene fra Pico, som er et meget godt eksempel på Asiatisk inspirerede detaljer. Jeg har købt dem i en sart lyserød og i en mørkegrøn, som I meget snart vil få at se i et outfitbillede – Disse farver er også nogle som holder ind i efteråret (det ved jeg f.eks. pga. Munthes AW15-kollektion som I skal glæde jer meget til at se sneak-peek fra.)
Hårbåndene fåes også i lysegrøn, sort, hvid og koralfarvet.
Hvad synes I om hårbåndene?

Jeg håber at I får en rigtig dejlig søndag!
xx Whittabloglovin follow1

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typical workwear